2010. szeptember 20., hétfő

Hopp on Hopp off

Szégyenletesen hanyagolodott itt minden, eltelt egy szezon, végetért a liga. Rengeteg sok élménybeszámolással tartozom, biztatnám az erre járót, legyen még kis türelemmel felém.
Éhség csillapításként dobok azért pár koncot :)

Ez a nyaram nem a távolságrepülésről szólt. Sokan akik lelkesen próbálkoztak hétről hétre, mondják, annyira nem is voltak nagy idők, azért szép számmal születtek így is irigylésre méltó nagy repülések. Bizakodva vártam leendő ernyőmet, ami mindenféle okok miatt a mai napig nincs a fejem fölött.. nem tudom, talán nem is lesz. Ha esetleg mégis, majd elképzelhető, hogy örülni is fogok neki, mindenesetre ez a szezon elment.. nade nem haszontalanul :)

Rengeteg örömömet leltem a repülésben így is, egy kicsit másképp, újra felfedezve a szépségét és ami mögötte van. A sok-sok munkát, energiát, pénzt amit pilóták beletesznek azért, hogy még tökéletesebben sikerülhessen egy-egy egyszerűbbnek látszó manőver. Sikerült bepillantást nyernem az acro világába, ami mostmár biztosan állíthatom nem egyszerű műfaj :) Elképesztő, hogy 1 látványos percért mit megtesznek, szinte zombiként a fanatikusok.. és abban az egy percben mennyi minden benne van.. és hogy mit sikerült lefordítanom ezekből magamnak? Meglátjuk :)

Hétvégén viszont próbáltam kicsit visszakalandozni a távolságrepülésbe, nem sok sikerrel :) A Liga utolsó fordulóját rendezték volna, ha az időjárás bele nem szólt volna. Így viszont igen szűk társaságban, igen jó hangulatban osztották ki a díjakat szombat este. Sajnos több díjazott, indokkal vagy anélkül nem jött el azért nah..eltelt így is az este, megünnepeltünk mindent és mindenkit :)
Összetettben:

1. Ambrózy Péter
2. Nyers Attila
3. Falucskai Lóránt
Csajoknál:
1. Ákos Zsuzsi
2. Németh Adrienn
3. Juhász Katalin

Újonc kategóriában pedig:
1. Juhász Katalin
2. Sörös Róbert
3. Kerényi Dávid

Ezúton is köszönetet mondanék a szervezésért Amadénak, a 4 érvényes nap ellenére, rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodhattam, amit remélem jövőre lesz alkalmam felcsillantani ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése